Mit főznek a kínaiak a csirkelábból? Útifilmben láttam, hogy piacon arulják ládaszámra.
Figyelt kérdés
2020. febr. 21. 08:00
1/10 anonim válasza:
Pl levest, de én pörköltet is szoktam, nagyon szeretjük, kocsonya is finom belőle.
2/10 anonim válasza:
Pl.:megsütik, majd megfőzik és mártással tálalják.
3/10 A kérdező kommentje:
Csak lábból?...én is szeretem, de csak a többivel vegyesen...köszönöm aválaszokat.
2020. febr. 21. 08:17
4/10 anonim válasza:
Ott sokkal jobban szeretik az inas, porcos részeket mint a színhúst, talán ezért is lehet az, hogy az öregek sokkal könnyebben mozognak, Több kollagént visznek be.
5/10 anonim válasza:
Csak lábból, tegnap én is abból főztem húslevest, sokféle zöldséggel és nagyon finom lett.
6/10 anonim válasza:
Levest sültet édességet is. Tájegység függő. Van egy kínai nagynéném, amikor jönnek akkor mindig olyan tyúkhúslevest kell főzni, amiben a lába is benne van mert azt imádja.
7/10 anonim válasza:
Hűt, én magyar vagyok, de én is nagyon szeretem a húslevesben főtt csirkelábat. Szóval nekem jöhet minden mennyiségben. :)
8/10 anonim válasza:
Nekem is, nagyon finom a húslevesben a láb, ma is azt ettem.
9/10 anonim válasza:
Eladják a Magyar turistáknak.
:D
10/10 anonim válasza:
Esetleg sanck-ként fogyasztják (a X. kerületi kínai Dunapanda áruházban rendszeresen találkozok vele a snack részlegen).
Leggyakrabban amúgy dim sum stílusban (azaz bambusz gőzölőben) készítik el: https://www.youtube.com/watch?v=z5el7kyltSs
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!