Mivel várjam német rokonomékat?
Figyelt kérdés
Most jönnek hozzánk Németországból rokonomék! Nem tudnak magyarul, csak egy közülük, de rettenetes német akcentussal, szóval már ő is inkább német, így jobban a német ételekhez vannak szokva! Jó lenne magyar étel is, de akkor valami egyszerűt! Valami süti és ital is jól jönne, legyen az magyar, vagy német, mindegy! Köszi!2010. júl. 23. 16:16
11/15 anonim válasza:
Köszi a recept-linket!
A fözökolbászos rakott krumplival meg már lepett meg ismerös - mert ö nem szereti a füstöltet. Nem igazaán dijaztam....
12/15 anonim válasza:
Anyám teszkósvirslivel csinálja a rakottkrumplit. Über! :)
A lángos tényleg jó ötlet amúgy. :D
13/15 anonim válasza:
Van olyan kolbász is, ami nem füstölt.... El nem tudom képzelni főzőkolbásszal.
Ha megcsináltad, írj már, hogy ízlett!
14/15 anonim válasza:
Engem Németországban 1200 kilométeres autós utazás után a németek egy tál burgonyalevessel vártak, de legalább nem voltak a rokonaim.
15/15 anonim válasza:
Debreziner Langos. Annyira magyarosnak tartják, hogy a várvidéki magyarok honlapja is lángos névre hallgat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!