Mi a legdurvább/leggusztustalanabb étel, amit valaha ettél?
Sült vér. Még gyerek voltam, mikor szüleim megetették velem, mint "finomság"-ot. Miután elmondták, mi volt az, hánytam és sírtam. :D
Brrrrrr.
Barátnőm kislánya imádja a sushi-t és minden tengeri dolgot. Az algalapot néha üresen szokta enni és múltkor rávett, hogy kóstoljam meg... Hát, én öklendeztem tőle, fúj, szörnyű volt! :D Egyébként a sushit szeretem, de üresen az algát nem.
(Többen írták itt a sült disznóvért, én viszont azt imádom!)
Hegyi barany szeme perggetett mezzel.Ez egy muszlim csemege.Hat ahogy nezett ram a "tanyer" majd elhanytam magam.A masik a tokfozelek sultszalonnava!A menzan minden heten volt- szinte.Hat hamar "jollaktam" tole!Grillezett tintahal!Ritka szar etel!Olyan mint egy rosszul fuszerezett radirgumi!Szemetre valo!Szerintem!
A pacalt imadom, de nagyon keves helyen csinaljak jol!Felseges tud lenni, de mocsok szar is!
A legértelmezhetetlenebb dolog kollégiumban a vacsora funkciót betölteni próbáló Banános libamájrizottó volt.
Amitől én kifejezetten undorodom de mások általában szeretik az bármilyen pörkölt.
Amit én szeretek de körülöttem nem sokan mások az a velős pirítós,valamint a csirkebőr megsütve/megfőzve magában.
Nem tudom mi volt a neve, de kinézetre először kásának tűnt majd közelebbről megnézve rájöttél, hogy nem az. Kb kása méretű, korong alakú kis akármik voltak. (Iskolai étkeztetés)
Amúgy én az olyan ételeket, mint pl a bikahere kifejezetten szeretem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!