Mi a legdurvább/leggusztustalanabb étel, amit valaha ettél?
Figyelt kérdés
2020. febr. 8. 23:10
2/33 anonim válasza:
Iskolai közétkeztetésnél a salátafőzelék.
4/33 anonim válasza:
Csiga, kagyló -főleg az utóbbi.
5/33 anonim válasza:
Nekem talán a véres hurka. Gyerek koromban nagyon szerettem,de most így felnőttkênt el nem tudnám képzelni az étrendemet vérrel összekötve. Eszek húst,de nem eszek belsőségeket.
6/33 Noblesse Oblige válasza:
Polipocska. Szegény egy tengergyümölcsés pizzán volt, és a látványtól már kikészültem....
7/33 anonim válasza:
Vajas kifli nagyon puha kolbásszal. Mikor a torkomnál járt, már indult is visszafelé.
8/33 anonim válasza:
Par eve beleettem anyamnal egy pacalba, es visszakoptem, hogy ez milyen hus akar lenni, mert undorito. Aztan mondta, hogy nem hus :( :D
Egyebkent meg kerulom a gusztustalan dolgokat, meg sem kostolom az ilyen veres hurka, hagymas ver meg hasonlo kajakat, szoval a pacalon kivul mas nem jut eszembe, arra nem emlekszem, gyerekkoromban miket ettem, habar egy beugrik, a dednagymamam altal keszitett kakaoba aztatott kiflidarabok, mint desszert, igazabol ez is eleg undoritonak hangzik mar igy felnott fejjel.
9/33 anonim válasza:
Velővel töltött lángos. Nagyon rossz.
Csiga, sütve fokhagymás, petrezselymes vajban. Finom.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!