1/7 anonim válasza:
Típus, ecet, bors, elkészítés módja.
Ha van lehetőség, kóstold meg a fekete mustárt (Brassica Nigra). Az még erősebb. Bár kevés hekyen kapni tisztán.
4/7 anonim válasza:
Más a fűszerezése, és ahogy már írták, a fekete mustármag erősebb, amiből tesznek sima mustárba is, valószínűleg a dijoniba több kerül. A youtube-on találsz ilyen sorozatot, aminek az a címe hogy "Hogyan készül". Megtalálod közötte a mustár készítést is.
5/7 anonim válasza:
Ja itt az univernél készítettek videót. Egyebként frissen még erősebb, azért szokott állni, mielött letöltjük
6/7 anonim válasza:
Igen, az Univernél készült, és valóban erről is szó esik a forgatás alatt, hogy az állási idő alatt is kissé enyhül. Lehet a dijoni mustárt nem is pihentetik annyi ideig, és az is fokozhat a csípősségén. Sok mindenre választ kapni a filmből, és egyébként nem is értem miért lettem lepontozva.
7/7 anonim válasza:
Troll oldal, azért lettél lepontozva, mert itt szoktak ilyet ok nélkül is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!