Kezdőoldal » Ételek, italok » Konyhai praktikák » Hogyan készítsek pudingkrémet?

Hogyan készítsek pudingkrémet?

Figyelt kérdés
Úgy emlékszem, régebben a tasakokon a hagyományos puding készítésének receptje mellett leírták a pudingkrém receptjét is. Ez utóbbi értelemszerűen kicsit hígabb, krémesebb. Hogyan készíthetném el?
2010. júl. 7. 14:04
 1/3 anonim ***** válasza:
100%
tojással, mragarinnal krémesítsd
2010. júl. 7. 14:23
Hasznos számodra ez a válasz?
 2/3 anonim ***** válasza:
100%

szia! tényleg régen rá volt írva a zacsira a krémes változat is. én arra emlékszem, hogy egy tojás sárgájával és a felvert tojásfehérjével lehetett dúsítani, illetve krémesíteni.

üdv.

2010. júl. 7. 14:26
Hasznos számodra ez a válasz?
 3/3 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen!
2010. júl. 7. 21:35

Kapcsolódó kérdések:




Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!