Hogyan készítsek "kovászt"?
Figyelt kérdés
Sziasztok!
Kezdő "háziasszony" vagyok és találtam egy receptet amit szeretnék elkészíteni.
Itt van! Az elkészítésnél írja, hogy készítsek kovászt....azt, hogyan kell?Vagy az micsoda? Légyszi írjátok meg!
Köszi?
2010. júl. 16. 11:54
1/6 anonim válasza:
nincs ebben kovász, csak élesztő felfuttatva
2/6 A kérdező kommentje:
Az "elkészítésnél" a második sorban írja :1 dl langyos, cukros tejben felfuttatjuk az élesztőt. belekeverünk 5 dkg lisztet és kovászt készítünk.
2010. júl. 16. 12:00
3/6 anonim válasza:
Na, így készíted a kovászt, ahogy leírja...felfuttatod az élesztőt és bele a liszt, mi ezzel a probléma?
4/6 anonim válasza:
az nem kovász, futtasd fel, majd keverj bele lisztet ...ezt a "kovászt" kell utána a lisztes krumplihoz keverni
5/6 A kérdező kommentje:
Aham....oké. Köszönöm szépen!
2010. júl. 16. 12:08
6/6 anonim válasza:
hát én úgy szoktam hogy felfuttatom langyos tejbe, pici cukorral az élesztőt, és amikor felfutott hozzáöntöm a liszthez és a többi hozzávalóhoz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!