Kezdőoldal » Ételek, italok » Konyhai praktikák » Krémlevesbe tehetek tejet?

Krémlevesbe tehetek tejet?

Figyelt kérdés
Elfelejtettem tejszínt venni. Azzal szoktam felönteni. Tejföl sincs. Szerintetek tehetek bele most tejet? Nagyon más lesz?
2019. ápr. 21. 17:22
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
64%
A krémleves krémesített (gyengébbek kedvéért puresitett) leves. Lehet tejtermék nélkül is csinálni. Kb bármelyiket meg lehet oldani sima turmixolással, tejtermék hozza adása nélkül. Burgonya, karfiol, gomba, brokkllli, lencse. Tökéletes lesz mind. Nyilván aki a tejtermékes verzióhoz szokott hozza, annak egészen más lesz az ízvilág, de attól még ez is krémleves.
2019. ápr. 22. 11:07
 12/16 anonim ***** válasza:
38%

A krémleves és a püréleves nem ugyanaz.

Magyarország egy normális hely, és én egy normális helyen tanulzam a szakmámat, ezért vagyok tisztában vele, mi mit jelent, meg minek mi a neve.

De Magyarországonkívül más normális helyeken is dolgoztam már, és mindenhol elismerték a szaktudásomat, illetve azonos elképzeléseink voltak az étel nevekkel, csoportokkal kapcsolatban.

Nem megmagyarázni kéne a hülyeséget, hanem az okoskodóknak magukra erőltetni egy kis szakmai alázalot!

Mert attól, hogy valamit valaminek hazudunk, mint a 70-es években Csillebércen, az attól még nem lesz az.

Léteznek étel csoportok, kategóriák, van nekik rendes nevük, és egy norma, ami alapján ide sorolható egy étel.

És ezt a normát nem egyes emberek fantázia világa alkotja, hanem egy szakmai elit.

Ha meg valaki ehhez hozzá akar szólni, annak tessék szépen előtte tanulni, n saját magát égetni. :)

2019. ápr. 22. 13:42
 13/16 anonim ***** válasza:
39%

Szinte sejtettem, hogy ki fog derülni, hogy a 76 %-os veszekedös válaszoló világhíres szakács lesz, aki mindent jobban tud!

Ennek ellenére nem igaz, amit írsz!

2019. ápr. 22. 14:55
 14/16 anonim ***** válasza:
50%

Már megint a kitalációk igaz, kisfiam?!

Pont annyira nem vagyok világhírű, mint amennyire a püréleves az nem krémleves, nem tudom honnan szedted ezt, de ha ez valami kezdődő tudathasadás, akkor keress fel egy orvost.

Világhírű nem vagyok, de nálad nagyságrendekkel képzettebb is, meg ezek szerint intelligensebb is. :)

2019. ápr. 22. 15:05
 15/16 anonim ***** válasza:
28%
Egyébként eddig még nem veszekedtem. Tisztába tettem néhány tényt. :) Sok volt a húsvéti kínálgatás mi? Anyuék nem mondták, hogy óvatosan a piával? :)
2019. ápr. 22. 15:08
 16/16 anonim ***** válasza:
37%
Már egy recepten is egymásnak kell esni? :D Olyan szánalmas itt néhány ember.
2019. ápr. 22. 17:29
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!