Krémlevesbe tehetek tejet?
Figyelt kérdés
Elfelejtettem tejszínt venni. Azzal szoktam felönteni. Tejföl sincs. Szerintetek tehetek bele most tejet? Nagyon más lesz?2019. ápr. 21. 17:22
1/16 anonim válasza:
Tehetsz.Valamennyiben masabb lessz de ugye ha nincs lo jo a szamar is
2/16 anonim válasza:
Ne, krémlevest lehet tejtermék nélkül is csinálni
3/16 anonim válasza:
Kevésbé lesz kremes és zsíros. A tej zsírtartalma alacsonyabb mint a tejsziné
4/16 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen. Megcsináltam a tejjel. Kevesebbet vízzel raktam fel így elég sűrű lett. Az íze is jó
2019. ápr. 21. 18:35
5/16 anonim válasza:
" krémlevest lehet tejtermék nélkül is csinálni"
1 példát mondj! :)
6/16 anonim válasza:
Utolsó, bármelyiket lehet, én szinte sose használok tejszínt vagy hasonlót
7/16 anonim válasza:
Ja, értem...
Annyi, hogy azt max becézni vagy hazudni lehet krémlevesnek, mert technológiája alapján pürélevesnek minősül. Szóval lesarkítva ezzel az erővel a gulyáslevest is lehet krémlevesnek mondani, de nem az.
A krémlevesek állandó dúsító anyaga a tejszín. Kivétel nélkül.
9/16 anonim válasza:
Én mindig tejet szoktam tenni bele. Tejszínt csak ritkán, mert az nincs mindig itthon.
10/16 anonim válasza:
76 %-os: a krémleves meg a püréleves (habár ilyen fogalom nem létezik) ugyanaz.
Tejszínt beletenni csak MO-on kötelezö, normál helyeken nem!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!