Borsó vagy kukorica krémlevest muszáj passzírozni vagy szűrve is jó?
Figyelt kérdés
Héj nélkül jobb lenne, de nincs kedvem passzírozni. Ha főzés után botmixerrel pépesítem és utána leszűröm, milyen lesz a végeredmény? Nem tudom, ahogy a botmixer menniyre vágja apróra a héjat, átmehet a szűrőn?2019. ápr. 20. 15:43
2/5 anonim válasza:
Jó szűrőn. Én azon szoktam. Nem megy át rajta. De ne tésztaszűrőt használj, hanem olyan hálósat. Mint amivel porcukrot vagy lisztet szitálunk.
3/5 anonim válasza:
Én csak turmixolni szoktam, nem szűröm le. Macera.
4/5 anonim válasza:
Én le szoktam szűrni. A szűrőn fennmaradó törmeléket kicsit még kinyomkodom, hogy a leve kijöjjön. Jobban szeretem, ha nincsen benne a héja.
5/5 A kérdező kommentje:
Köszi, hasznos volt. Persze, nem tésztaszűrővel terveztem, hanem kislyukúval.
2019. ápr. 20. 20:33
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!