Kezdőoldal » Ételek, italok » Konyhai praktikák » Hekket filézek. A bőrét...

Hekket filézek. A bőrét lehúzzam, vagy hagyjam rajta?

Figyelt kérdés
2019. ápr. 20. 14:33
 1/5 A kérdező kommentje:
Egyelőre csak szétterítettem, kivettem a gerincét - ki van terítve a hal. A gerincét odaadhatom a macskáknak?
2019. ápr. 20. 14:42
 2/5 anonim ***** válasza:
100%

Ne add a macskának!!!!

Boret meg ahogy szeretned.

2019. ápr. 20. 15:20
Hasznos számodra ez a válasz?
 3/5 A kérdező kommentje:
Rajta hagytam,mert nehéznek bizonyult leszedni - szétdőlt volna a húsa....(a bőr egybe tartotta így, bőrösen hagyva
2019. ápr. 20. 23:14
 4/5 anonim ***** válasza:

Nyugodtan rajta hagyhatod. Nagyon finom a sült, főtt halbőr, ha szeretitek.

Én nagyon szeretem, általában rajta hagyom.

2019. máj. 1. 15:34
Hasznos számodra ez a válasz?
 5/5 A kérdező kommentje:
Most egy újabb halas tranzakcióm volt. Kisebb méretű dévérkeszegeket kaptam, nekem kellett megpucolni (most pucoltam halat először). Ecetes halnak tettem le. Ha esetleg maradt rajta pikkely, az mekkora probléma?
2019. máj. 1. 17:39

Kapcsolódó kérdések:




Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!