Kezdőoldal » Ételek, italok » Konyhai praktikák » Szotyi hélyát (héját) hová...

Szotyi hélyát (héját) hová dobjam?

Figyelt kérdés
Bevallom most hirtelen nem tudom hogy hélyát, vagy héját!-bár szerintem héját.nem vagyok egy nagy nyelvtani zseni, de most nem ez a lényeg.Szóval, esténként rendszeresen fogyasztok szotyit (piritott napraforgó)-t. környezetvédelmi szempontból hová dobjam a héját? húzzam le a wc-n a többi lehúzni valóval, vagy tegyem a kommunális szemétbe?

2019. jan. 1. 22:26
1 2
 11/12 A kérdező kommentje:
#10-nem! csak gondoltam, nem egy nagy mennyíség,és a wc-t használat után úgyis lehúzom,tehát csak ezért plussz vizet nem fogyaszt.meg gondoltam,természetes anyag,úgyis lebomlik.egyébként amiket még felsoroltál, természetesen nem öntöm bele.
2019. jan. 2. 12:13
 12/12 anonim ***** válasza:
100%

10-es vagyok és amiket példának hoztam, az mind természetes anyag és látod mégsem jut eszedbe a vécébe dobni!

A szotyi héját se dobd a vécébe, mert ha már egyéb indokot nem is írok, idővel borítékolható lesz a dugulás.

Ha van kályha/kandalló, akkor tüzeld el, mert az olajos héj jól ég.

2019. jan. 2. 13:02
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!