Hogyan lehet egyforma kockákra vágjuk a süteményt?
Figyelt kérdés
Nekem sosem sikerül. Olyan sütikre gondolok, mint a Zserbó vagy a Mézes krémes.2018. nov. 23. 15:34
2/10 anonim válasza:
Gyakorlás kérdése. Valakinek egyáltalán nem egyenlő valakinek pedig csukott szemmel is megy.
3/10 anonim 

válasza:

Vágd le a szélét.
Vegyél egy madzagot, mérd le a felét, aztán azt is felezd meg. Jó mert lehet vele egyenest húzni egyenletlen felületen is.
4/10 A kérdező kommentje:
Levágjátok a szélét? Aminek csoki van a tetején arra hogyan lehet vonalzót tenni?
2018. nov. 23. 16:06
5/10 A kérdező kommentje:
Ez a madzagos megoldás nagyon jó! Köszönöm, kipróbálom.
2018. nov. 23. 16:08
6/10 anonim 

válasza:

Cukrász kellékes boltban lehet fém sablont venni. Rengeteg féle formájú van már.
7/10 anonim 

válasza:

Úgy szoktam, hogy megfelezem. Aztán a felét is megfelezem, annak a felét is, és így tovább. Így viszonylag egyforma széles/hosszú szeletek/kockák lesznek.
8/10 anonim 

válasza:

Iszonyú rossz a szemmértékem, úgyhogy ebay-ről beszereztem egy ilyet: [link]
9/10 anonim 

válasza:

Nem kell rárakni, elég mellé és bevagdosni. Ugyan úgy működik madzagos módszer is
10/10 anonim 

válasza:

Igen a zserbónak pl ha az a cél h esztétikus legyen akkor le kell vágni a szélét.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!