Zsolesz8208 kérdése:
Málnát akarok magnélkül lekvárnak főzni hogyan tudom átszürni gyorsan könnyen?
Figyelt kérdés
2018. nov. 17. 15:21
1/7 anonim válasza:
Azt hiszem kifőzik és aztán át passzirozzák egy szűrőn, amin fenn akad a mag.
2/7 anonim válasza:
Elöször fözd meg (cukor nélkül), utána át tudod paszírozni, és cukorral felfözni.
4/7 suri gyuri válasza:
Honnan szerzel november vėgėn málnát?
5/7 spectator válasza:
Attól függ, mekkora mennyiség. Nyáron frissen leszedettet, vékony vászonzsákban régimódi ruha-centrifugában prímán átszűrtem, de utána kitakarítani... De mi málnaszörpnek elfogyasztottuk.
6/7 anonim válasza:
Megfőzöd (cukorral is lehet, mivel elolvad), utána sűrű szűrőn keresztül merőkanállal kipasszírozod! Arra figyelj, hogy sokáig főzzed lassú tűzön, hogy jó sűrű legyen! Én is ma főztem reggel! Úgy néz ki már az utolsó terméseket hozza a málnabokrom!
7/7 Kovács22 válasza:
hát az csak zselé lesz. A magja az tök jó benne, szerintem hagyd benne. Sok a macera a paszírral.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!