Már nagyon unom a sima kávét amit főzök. Mivel tudnám ízesíteni?
Jajj, csak most olvasom a válaszaitokat, köszönöm szépen! :)
Letesztelem a tanácsaitokat biztosan, mert én alapból nagyon szeretem a kávét, de most meg màr teljesen rossz ízűnek érzem....
Nem tudom, hogy főzöd a kávét. A baristák szerint nem hideg vizet, hanem forrót kell beletenni a főzőbe, és nagyobb lángon, hamar kifőzni. Én így csinálom, mert imádom a kávét, de nem szeretem a keserű ízét, a lassú főzés meg főleg azt hozza ki. Kávék közül az arabikát és a világosabb pörkölésűt ajánlom, mert ezeknek finom az aromájuk.
Én elég régóta áttértem a szűrőpapíros kávéra, mert gyenge, nem keserű, viszont illatos, aromás. A kávéivásnak nemcsak a koffeinbevitel a lényege, hanem az az ízek-illatok harmóniája, amit az olaszos, sötét pörkölés miatt keserű kávé elnyom.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!