Telemiu kérdése:
A maggi sonkás sajtos tésztás tasakos cuccot meg lehet főzni tej nélkül, csak vízzel?
Figyelt kérdés
Szüleim itthagytak nulla kajával és pénzzel hétvégére, és beszereztem ezt, de most jövök rá hogy tej sincs, és mindjárt meghalok:D nagyon ehetetlen lesz ha nem rakok bele? LÉGYSZI GYORSAN VÁLASZOLJATOK MERT ÉHEN HALOK2018. szept. 21. 14:24
1/3 anonim válasza:
Én nem állnék neki tej nélkül. Főzésnek nevezni ezt meg elég bizarr. :D
2/3 anonim válasza:
Meg lehet, de elég ízetlen lesz, a tejtől lesz krémes a sajtszósz. Ha nagyon nincs más, akkor a semmitől jobb.
Privát vélemény: 600 Ft-ért kiadósabb és hosszabb időre elég kaját is vehettél volna.
3/3 A kérdező kommentje:
Csak nagyon bénán főzöm, és siettem, szóval felkaptam ezt és mentem is:D de a kommentek alapján inkább nem állok neki, majd megoldom valahogy:c köszi mindenkinek:D
2018. szept. 21. 14:38
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!