Van egy nagyon gyulladt, tasakos fogam, amivel hetek óta szerencsétlenkednek. Elmentem maszek dokihoz, megbeszéltük a húzást, de a szájsebészetre csak 2 hét múlva lett időpontom. Mit csináljak?
A mostani röntgenen már látszott, hogy a két fog közötti csontot is elkezdte "bedarálni" a gyulladás, nagyon félek, hogy mire odaérek a húzásra, a másik fogamnak is búcsút inthetek. Most azon gondolkozom, hogy visszamegyek a SOTE szájsebre (onnan indultam), de ott istentelenül bunók és flegmák voltak, rohadtul nem akarom, hogy ők húzzák ki fél s**gel ezt a fogat, aztán meg eszúrjanak valamit.
Esetleg tudtok ajánlani olyan fogorvost Pesten, aki első találkozásra kihúzná, nem kéne sz*rakodni első konzultációval meg kezelési tervvel?
23/L
-szerintem sem stimmel itt valami kedves kérdező ....
(ilyent meg ne írjál,hogy mondjon nevet,hisz azt sem tudni,hogy egyáltalán Magyarországi vagy é )
"Esetleg tudtok ajánlani olyan fogorvost Pesten..."
Köszi, hogy idetaláltál, amúgy nem tudom mi nem stimmmel :)
De segítek megérteni a lényeget: fogorvosra lenne szükségem, aki a lehető leghamarabb kihúzná a fogam. Ahol most voltam, ott leghamarabb 2 hét múlva tudják kihúzni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!