Panna cottát fagyasztóba?
Figyelt kérdés
"Vészdesszert", utolsó pillanatos egy másik tervezett helyett. Kész van, már hűlt is és a sima hűtőben is pihent fél órát. A gyorsabb dermedés reményében berakhatom a fagyóba úgy fél óra 40 percre? Nem megy tönkre? Utána persze a rendes hűtőbe visszaraknám, evvel csak gyorsítanám a folyamatot, hogy biztosan megdermedjen. Kókusztejjel készült, vegán, ha ez az állag szempontjából bármit is számít. Mit gondoltok?2018. szept. 13. 13:36
1/3 anonim válasza:
Megkerdezhetem, hogy mit raktál bele, ha vegán. Mert ugye zselatint nem rakhattál.
Normá panna cottával csináltam, nem lett baja.
2/3 A kérdező kommentje:
Hát, nem vagyok egy nagy gyakoris, ergo elnézést, hogy most válaszolok csak. Természetesen nem zselatinnal készítettem, agar-agar volt a "zselésítő"/sűrítő anyag. Amúgy sikerült végül, de jobb lett volna, ha van ideje rendesen, fagyasztó nélkül dermedni. Szerintem.
2018. nov. 19. 22:43
3/3 anonim válasza:
Persze. Jobb simán megdermedve. De vészmegoldásnak a fagyasztó is.
Örülök, hogy sikerült!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!