Parizer rántási problémák?
Mostanában többször csinálok rántott parizert, bécsi módra, azaz liszt - tojás - zsemlemorzsa bundában.
Egyre többször tűnik fel, hogy felreped a bunda sütés közben, Sokszor felpúposodik a szalámi, talán ez okozhatja , de érdekelne a ti tapasztalatotok.
Amikre én gondolok:
-nem egyforma vastag a szalámi szelet, mert rúdból, kézzel vágom.
-hideg a szalámi
-kicsi a szalámi átmérője és a bundának nincs elegendő rugalmassága.
-a szalámi egyik alapanyaga okozza.
Kinek milyen tapasztalatai vannak ?
Vajon régebben is magas volt a parizer víztartalma ?
Úgy rémlik , mintha nem lettek volna ilyen gondok.
Igaz, akkoriban mindig szeletelt parizert vettem, ami nagyobb átmérőjű volt.
Most a Pick parizerét veszem, ami kisebb átmérőjű és rúdban van.
A rúdban vásárolt sokkal tovább eláll.
11
MIvel a te "szín parizered" 63%-ban tartalmaz csak disznóhúst, akármi lehet az oka az alábbi szemetekből a problémádnak:
Összetevők: Víz, Sertésszalonna, Sertésbőrke, Sertésín, Szójafehérje, Étkezési só, Keményítő, Stabilizátor (E450), Dextróz, Antioxidáns (E316), Aromák, Füstaroma, Ízfokozó (E621), Fűszerek, Színezék (E120), Tartósítószer (E250)
#12
Most írja le még egyszer, hogy TUDJA, DE SZERETI?
13
Ne ordíts. Azt írtam, hogy a felsorolt összetevők közül akármelyik reagálhat úgy, ami a problémáját okozza. Nem vagyunk kémikusok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!