Kezdőoldal » Ételek, italok » Konyhai praktikák » Hogyan a legjobb elkészíteni...

Hogyan a legjobb elkészíteni a csukát?

Figyelt kérdés
Kaptam egy 4 kg-os példányt és nem tudom mit kezdjek vele.

2018. szept. 7. 15:38
 1/5 anonim ***** válasza:
Halászlé!
2018. szept. 7. 20:11
Hasznos számodra ez a válasz?
 2/5 anonim ***** válasza:
100%

Csukából nem szabad halászlét főzni.


Szerintem a legjobb a Fokhagymás sült csuka

A csukát sűrűn beírdalni. Préselt Fokhagymával és sóval bedözsölni, az irdalások között is, legalább fél órát pácolódjon, de az sem baj ha többet. Paprikás lisztben megforgatva, bő olajban kisütni.

2018. szept. 8. 06:48
Hasznos számodra ez a válasz?
 3/5 anonim ***** válasza:

Készíthetsz belőle pörköltet.

[link]

2018. szept. 8. 06:56
Hasznos számodra ez a válasz?
 4/5 anonim ***** válasza:

A csuka nagyon olajos, nagyon zsíros húsú hal, ezért leginkább csak sütni szokták. Nem véletlen, hogy a köztudatban a "csuka szájában citrom" a legismertebb.

(A citrom leve az olajat egy kicsit semlegesíti)


Néhány lehetőség:

[link]

2018. szept. 8. 08:04
Hasznos számodra ez a válasz?
 5/5 A kérdező kommentje:
Pedig nekem is a halászlé volt az első ötletem, de nem, simán sütőben rövid idő alatt egyszerűen megsűl.
2018. szept. 10. 15:28

Kapcsolódó kérdések:




Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!