Hogyan a legjobb elkészíteni a csukát?
Figyelt kérdés
Kaptam egy 4 kg-os példányt és nem tudom mit kezdjek vele.2018. szept. 7. 15:38
2/5 anonim válasza:
Csukából nem szabad halászlét főzni.
Szerintem a legjobb a Fokhagymás sült csuka
A csukát sűrűn beírdalni. Préselt Fokhagymával és sóval bedözsölni, az irdalások között is, legalább fél órát pácolódjon, de az sem baj ha többet. Paprikás lisztben megforgatva, bő olajban kisütni.
3/5 anonim válasza:
Készíthetsz belőle pörköltet.
4/5 anonim válasza:
A csuka nagyon olajos, nagyon zsíros húsú hal, ezért leginkább csak sütni szokták. Nem véletlen, hogy a köztudatban a "csuka szájában citrom" a legismertebb.
(A citrom leve az olajat egy kicsit semlegesíti)
Néhány lehetőség:
5/5 A kérdező kommentje:
Pedig nekem is a halászlé volt az első ötletem, de nem, simán sütőben rövid idő alatt egyszerűen megsűl.
2018. szept. 10. 15:28
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!