Áztatott kukoricát hogy a legjobb elkészíteni (horgász kérdés)?
Figyelt kérdés
Mennyi ideig érdemes áztatni, illetve van-e tipp, hogyan lehetne elkerülni a penészesedést, forrást. Nagy mennyiségben csinálnám, mert minden nap megyek egy ideig, így valami időálló megoldás jól jönne, ha van. :)2018. máj. 29. 13:18
1/1 anonim válasza:
Hát nekem a garázsban 1-1,5 hónapig simán eláll (annyi idő alatt általában el is fogy) és nem lesz semmi baja.Simán vizet önts rá ,esetleg érdemes egy kis CSL aromával "feltuningolni" úgy még fogósabb.A főzött gyorsan tönkremegy, szóval csak simán áztasd be a keményet aztán jó is lesz.Önts rá annyi vizet ami épp ellepi + aroma. Kefírt és sört is szoktak rá önteni, de az nagyon büdös lesz egy kis idő után, főleg így nyáron 30-35 fokba :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!