A rumos meggy "befőttben" Használhatok meggy helyett cseresznyét?
Figyelt kérdés
Egy főzés nélküli receptet választottam. A meggy túl savanyú, jobb lenne cseresznyével. Vagy nem?2010. jún. 20. 08:33
2/2 igabcsy válasza:
Nyugodtan csináld cseresznyéből is.
De a rumos meggy sem lesz savanyú, hiszen kell bele cukor.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!