Panírozott mirelit hal sütőben, de hogy?
Figyelt kérdés
Vettem ilyen panírozott mirelit halat, de én ezeket soha nem olajban sütöm. De nem is olyan jó, vagy csak én csinálom bénán. A hal jól átsül, de a panír vagy száraz/vagy és ráragad a sütőbe tett szilikon lapra, szóval nem jó. Lehet ezt jól csinálni? Aki így szokta, és neki finom, az leírná töviről-hegyire, hogy kell csinálni? Én pl. soha nem olvasztom ki, és nem szoktam előmelegíteni se a sütőt. Köszi, ha valaki segít.#sütő #mirelit hal
2018. júl. 23. 20:00
1/7 anonim válasza:
Süsd meg teflon serpenyőben a felső tűzhelyen , alapra tekered és csipesszel 3 percenként forgatod . Aranybarna szín jelzi hogy átsült .
2/7 A kérdező kommentje:
Olaj és kiolvasztás nélkül?
2018. júl. 23. 20:07
3/7 anonim válasza:
Sütőpapírra teszem, és megspriccelem olajjal mindkét oldalát, persze nem tocsogósra. Én se szoktam kiolvasztani, még csak elő se melegítem, ahogy felmelegszik, szerintem fokozatosan kiolvad.
4/7 anonim válasza:
Olaj és kiolvasztás nélkül sosem lesz finom. Gondolj bele, sütés közben olvad ki, még jó hogy a nedves panír ráragad a tepsire. Minimális olaj kell.
5/7 anonim válasza:
Nekem soha nem ragad rá a sütőpapírra ugyanolyan finom ropogós lesz a sajt is hús is meg minden ami panírozva van és fagyasztott. Semmi olajat nem teszek rá. Soha nem engedem ki. Közvetlen faygasztóból teszem a sütőbe. Előmelegítem a sütőt kb 230 fokra betolom ha aranybarna kiveszem.
6/7 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen mindenkinek! Akik nem melegítitek elő a sütőt, és nem olvasztjátok ki, kb. mennyi ideig sütitek?
És bocs, ha hülye a kérdés, de nem vagyok egy konyhatündér: meg kell fordítani a halat vagy sem?
2018. júl. 23. 21:01
7/7 anonim válasza:
Előmelegítés nélkül a hal előbb kiolvad, atnedvesiti a panírt, az életben ne, lesz ropogós. Forró sütőbe kell tenni és pici olámmal megspriccelni. De soha nem lesz olyan, mint bő olajban sütve. Ha az az íz és látvány a fel, akkor marad a hagyományos, bő olajban való sütés.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!