Kezdőoldal » Ételek, italok » Konyhai praktikák » Panírozott mirelit hal sütőben...

Panírozott mirelit hal sütőben, de hogy?

Figyelt kérdés
Vettem ilyen panírozott mirelit halat, de én ezeket soha nem olajban sütöm. De nem is olyan jó, vagy csak én csinálom bénán. A hal jól átsül, de a panír vagy száraz/vagy és ráragad a sütőbe tett szilikon lapra, szóval nem jó. Lehet ezt jól csinálni? Aki így szokta, és neki finom, az leírná töviről-hegyire, hogy kell csinálni? Én pl. soha nem olvasztom ki, és nem szoktam előmelegíteni se a sütőt. Köszi, ha valaki segít.

#sütő #mirelit hal
2018. júl. 23. 20:00
 1/7 anonim ***** válasza:
66%
Süsd meg teflon serpenyőben a felső tűzhelyen , alapra tekered és csipesszel 3 percenként forgatod . Aranybarna szín jelzi hogy átsült .
2018. júl. 23. 20:05
Hasznos számodra ez a válasz?
 2/7 A kérdező kommentje:
Olaj és kiolvasztás nélkül?
2018. júl. 23. 20:07
 3/7 anonim ***** válasza:
74%
Sütőpapírra teszem, és megspriccelem olajjal mindkét oldalát, persze nem tocsogósra. Én se szoktam kiolvasztani, még csak elő se melegítem, ahogy felmelegszik, szerintem fokozatosan kiolvad.
2018. júl. 23. 20:36
Hasznos számodra ez a válasz?
 4/7 anonim ***** válasza:
24%
Olaj és kiolvasztás nélkül sosem lesz finom. Gondolj bele, sütés közben olvad ki, még jó hogy a nedves panír ráragad a tepsire. Minimális olaj kell.
2018. júl. 23. 20:39
Hasznos számodra ez a válasz?
 5/7 anonim ***** válasza:
100%
Nekem soha nem ragad rá a sütőpapírra ugyanolyan finom ropogós lesz a sajt is hús is meg minden ami panírozva van és fagyasztott. Semmi olajat nem teszek rá. Soha nem engedem ki. Közvetlen faygasztóból teszem a sütőbe. Előmelegítem a sütőt kb 230 fokra betolom ha aranybarna kiveszem.
2018. júl. 23. 20:56
Hasznos számodra ez a válasz?
 6/7 A kérdező kommentje:

Köszönöm szépen mindenkinek! Akik nem melegítitek elő a sütőt, és nem olvasztjátok ki, kb. mennyi ideig sütitek?

És bocs, ha hülye a kérdés, de nem vagyok egy konyhatündér: meg kell fordítani a halat vagy sem?

2018. júl. 23. 21:01
 7/7 anonim ***** válasza:
100%
Előmelegítés nélkül a hal előbb kiolvad, atnedvesiti a panírt, az életben ne, lesz ropogós. Forró sütőbe kell tenni és pici olámmal megspriccelni. De soha nem lesz olyan, mint bő olajban sütve. Ha az az íz és látvány a fel, akkor marad a hagyományos, bő olajban való sütés.
2018. júl. 24. 07:57
Hasznos számodra ez a válasz?

Kapcsolódó kérdések:




Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!