Kezdőoldal » Ételek, italok » Konyhai praktikák » Mibe csomagolyam az ömlesztett...

T.szilvike kérdése:

Mibe csomagolyam az ömlesztett sajtot, hogy ne ragadjon bele?

Figyelt kérdés
Szeretnék árulni ömlesztett sajtot de nem tudom mibe csomagolyam, hogy ne ragadjon bele. Alufoliára gondoltam de abba bele ragad.
2018. júl. 12. 21:48
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:

#10: Ez mind addig szép és jó, amíg szar nem kerül a palacsintába.

Bármilyen meglepő egyeseknek ezek a szabályozások a fogyasztók védelmében lettek kitalálva és bevezetve és nem a termelők szívatására.

2018. júl. 14. 10:20
 12/15 anonim ***** válasza:
#11. Ja mert áruházi termékbe nem szokott bele kerülni... hány esetet linkeljek? Vagy hányat esetet soroljak fel, mikor büdös húst sikerült vennem boltban? Hátnál még sosem sikerült.
2018. júl. 14. 11:27
 13/15 anonim ***** válasza:
háznál*
2018. júl. 14. 11:27
 14/15 anonim ***** válasza:
100%
Ne játszd már a hülyét könyörgöm.
2018. júl. 14. 13:27
 15/15 anonim ***** válasza:

Most mi van, ha nem játssza a hülyét???

Jajj nekünk, és az ilyenek által gyártott kajákat vesszük meg akárhol is!

Az alapszó: csomagol! Felszólító módban:

én csomagoljam, te csomagold, ő csomagolja, mi csomagoljuk, ti csomagoljátok, ők csomagolják!

Általános iskola 3-4. osztályos anyaga!!! És fel van háborodva, hogy másoknak bántja a szemét. A szemét.

2018. júl. 14. 13:39
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!