Kezdőoldal » Ételek, italok » Konyhai praktikák » Mibe csomagolyam az ömlesztett...

T.szilvike kérdése:

Mibe csomagolyam az ömlesztett sajtot, hogy ne ragadjon bele?

Figyelt kérdés
Szeretnék árulni ömlesztett sajtot de nem tudom mibe csomagolyam, hogy ne ragadjon bele. Alufoliára gondoltam de abba bele ragad.
2018. júl. 12. 21:48
1 2
 1/15 anonim ***** válasza:
65%
Ántsz engedély? Helyesírási szabályzat?
2018. júl. 12. 21:56
 2/15 A kérdező kommentje:
Te most a vesszöket nézed meg a helyesirást, vagy a kérdésre felelsz? Ilyen válaszokra nem vagyok kiváncsi!!!!
2018. júl. 12. 22:03
 3/15 anonim ***** válasza:
100%

Két verzió jut eszembe:

1.) Kid dobozkában, akár a vajkrém, stb.

2.) Mint, ami elterjedt. Műanyag csomagolás, hurka forma és a két vége fémdarabbal összefogva.

2018. júl. 12. 22:09
 4/15 anonim ***** válasza:
100%

Valami eldobhatós műanyag dobozkába, ilyesmibe:

[link]

2018. júl. 13. 07:36
 5/15 anonim ***** válasza:
61%
Kérdező, vedd tudomásul, hogy nem tudsz írni!
2018. júl. 13. 07:50
 6/15 anonim ***** válasza:
71%

Én azért nem kötnék bele a helyesírásba, mert attól még lehet valaki jó kistermelő, hogy nem nyelvész. Fent vagyok egy méhész csoportban, akik gyakorlott méhészek, de sokszor úgy írnak, hogy az agyam eldobom, de valójában nem ez a lényeg. Lényeg, hogy amit csinálnak és eladják, azt jól csinálják.

A kérdés inkább azon van, hogy nem kellene -e utána nézni ÁNTSZ szabályzat alapján, hogy hogyan szabad árulni. Mi a sorrend? Előbb kitaláljuk hogy így áruljuk, majd engedélyt kérünk, hogy elfogadják-e, vagy célszerűbb utána nézni, hogy hogyan szabad?

Persze megint más, ha esetleg a kérdező csak ismerősök között szeretné árulni a sajtjait. Ez esetben elég, ha összegyűjtesz műanyag dobozokat. Pl. vajas doboz, és hasonlók.

2018. júl. 13. 08:10
 7/15 A kérdező kommentje:
Akkor ird le , hogy hohy kellet volna leirnom!!! Te nagy szaki!!!!
2018. júl. 14. 09:55
 8/15 A kérdező kommentje:
Igen, csak itt akarok a faluban árulni, nem pedig országszerte.
2018. júl. 14. 09:57
 9/15 anonim ***** válasza:
33%
És gondolod akkor rád nem vonatkoznak az egészségügyi előírások?
2018. júl. 14. 10:01
 10/15 anonim ***** válasza:
100%
Lehet fanyalogni, de nem új keletű falun árulni saját portékát. Én szívesebben veszem meg a szomszéd kolbászát, sajtját amit maga készít, mint amit az áruházakban árulnak. És sz.om le, hogy van -e ÁNTSZ engedélye. Persze, hogy nincs, mert korlátozott mennyiségben árulja, hogy érné meg bejelenteni?. Tojást is veszünk háznál, kit érdekel, hogy van -e rá engedélye. Nemzedékek nőttek fel előírások nélkül a házi termékeken és állítom kevesebb nyavalyájuk volt.
2018. júl. 14. 10:11
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!