A befőzőautómata mitől jobb a hagyományos módszernél?
azon kívül hogy van rajta időzítő és hőfokszabályozó?
ezek ennyire fontosak, fazékban nem lehet tartani a hőfokot, illetve minden befőttnek más és más hőfok szükségeltetik?
Herbynél láttad?
Annyi, hogy tudod a hőfokot szabályozni. De nekem túl kicsi, így fazékat használok
Az aszalónak speciel sok értelme van, de a befőzés pofonegyszerű flancos gépek nélkük is. Igaz, nekem a rizsfőzés is, de elhiszem annak a sok embernek, hogy a nekik jó fajta rizsben segít a rizsfőző...
De az tény, hogy rengeteg értelmetlen konyhai kütyü van.
Időzítő a főzőlapomon is van, ahogy hőfokszabályozó is, úgyhogy végképp el nem tudom képzelni, mire kéne automata. Felrakom a kuktát, benne a befőznivalóval, forráskor átkapcsolom kisebbre, beállítom az időt és annyi.
Minden befőttet ugyanúgy csinálunk, legyen az zöldség, gyümölcs, sült gomba vagy bármi. Elállnak és igen jók lesznek.
annak az ingyenélő alkesznak is van? nem láttam majd megnézem
szóval a hőfok nem olyan fontos a külön befőtteknél?
na és az miért van, hogy ennél nem kell dunsztolni hagyományosan meg igen?
ezt senki nem említette pedig ez nagy előny
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!