Hkgy tudnám elérni, hogy kevésbé legyen vízízű a frankfurti leves leve?
Figyelt kérdés
Most csináltam először, de elég vízízű lett a leve. Tegyem vissza forrni? Milyen fűszert tehetnék bele? Majoranns, köménymag van benne.2018. ápr. 8. 15:17
11/16 A kérdező kommentje:
Már elfogyott, de majd máskor úgy csinálom, ahogy a receptben volt :)
2018. ápr. 8. 18:04
12/16 anonim válasza:
Süritetted valamivel? (Tejföl+liszt+paprika)
13/16 A kérdező kommentje:
Igen, mindegyiket tettem bele. Szerintem a víz lett benne sok.
2018. ápr. 8. 18:24
14/16 anonim válasza:
A kelkaposztas etelt “konnyu” tulvizezni, ha eddig nem igazan foztel ilyet.
Nyersen nagy mennyisegnek tunik, ha felengeded vizzel boven, akkor az mar tul hig lesz, ugyanis a kaposzta a fozes soran a toredekere esik ossze.
Ha bizonytalan vagy, akkor inkabb keves vizet engedj ra es potold, amikor mar osszeesett a kaposzta es latod a tenyleges toldseg-viz aanyt.
16/16 anonim válasza:
Érdemes egy kis paprikás-fokhagymás rántást tenni a frankfurti levesbe. Illetve én is kockázott füstölt szalonnán indítom a levest, attól már kap egy kis ízt az egész.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!