A sóskát le lehet fagyasztani? Ha igen, akkor levélként vagy püréként? És ha püréként, akkor habarás és ízesítés nélkül?
Figyelt kérdés
2010. jún. 7. 19:07
1/4 anonim válasza:
Az alkoholon kívöl mindent le tudsz fagyasztani!
2/4 anonim válasza:
Én így szoktam:
Megmosom alaposan.
A szárát leszedem.
A leveleket kevés zsíradékon megpárolom, addig, amíg a levét el nem fővi.
Esetleg összeturmixolom.
Tejfölös pohárba teszem, és mehet a fagyóba.
Amúgy levélként is el lehet tenni, de úgy sok helyet foglal.
3/4 A kérdező kommentje:
Köszi!
Csak azért kérdeztem, mert oké hogy szinte minde le lehet fagyasztani, de sok minden nagyon gázos állagú vagy ízű fagyasztás után. Akkor püréként teszem én is el.
2010. jún. 7. 19:41
4/4 anonim válasza:
Igen, és ne tegyél hozzá semmit, még sót sem.
És szívesen!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!