Grizfozes után ki hogyan mossa el a fazekat?
Mi benne a nehéz?
Nekem még sose okozott semmi problémát.
Odaég, vagy mi? Akkor áztasd be.
Igy csinalom a tejbegrizt, mikroban, soha nem eg le es nem kell kinlodni a mosogatassal. (En alacsonyabb teljesitmenyre allitom a mikrot es 6 percig mikrozom forralas utan.)
Elöször is nem használok soha drótos vagy egyéb súrolóeszközt - ezért nem ég le semmilyen étel, ugyanis ez a mosogatási "módszer" CSAK arra jó, hogy összekaristolja az edényeket (nem látható, egész finom karcokat okoz), és ezért ég le benne minden.
A grítz meg fözés közben keverem, így véletlen sem akar leragadni. UTána azonnal felengedem az üres edényt hideg vízzel és 10 perc múlva minden gond nélkül síma mosogatószerrel el lehet mosni.
Duplaaljú nemesacél lábasban főzöm (van kisméretű nyeles is )Soha nem ég oda, nem ragad le. Simán, erőszakmentesen el lehet mosogatni használat után.
Ma már nemcsak komplett szettekben lehet kapni ilyen edényeket, hanem egyenként is megvásárolhatók.
Arra kell figyelni, hogy valóban duplaaljú legyen, mert vannak gagyi hamisítványok is.
A zománcosat pedig áztatni kell mese nincs, és egy nyeles műa. mosogatókefe is hasznos lehet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!