Most ki kell dobnom az egész husit?
Figyelt kérdés
Egy csomag csirkehús volt a fagyasztómban, aminek egy része valami miatt kiolvadt. Hidegebbre állítottam így visszafagyott, de megfőzni rögtön nem tudtam mert pont aznap reggel vettem észre mikor 3 napra elutaztunk.2010. máj. 31. 13:53
1/7 anonim válasza:
olvaszd ki,szag alapján el tudod dönteni
olvadt már le nekem is a fagyó véletlen,de ezért nem dobtam ki többkiló húst...
2/7 anonim válasza:
Olvaszd ki! Ha jó a szaga, főzd meg, de jó alaposan főzd át! Ne süsd, mert ott könnyebb átsületlen részt hagyni. Inkább valami olyat készíts, amihez darabolni kell. Így elkészítve egyétek meg nyugodtan, mi is meg szoktuk. De a biztonság kedvéért kisbabának, betegnek ne add!
3/7 A kérdező kommentje:
Rendben, köszönöm.
Csak amiatt aggódtam kicsit, hogy több napra visszafagyasztottam, nem főztem meg rögtön.
2010. máj. 31. 14:24
4/7 anonim válasza:
én akkor megfőztem volna, így már kidobnám, pláne mivel csirke
5/7 anonim válasza:
A SZAGA tökéletesen megmutatja, hogy használható vagy sem!
Természetesen előbb engedd ki!
7/7 anonim válasza:
Csak ismételni tudnám a jó válaszokat! Fogadd meg őket.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!