Olcsó Ikeás üvegtányérok mennyire bírják a karcolódást?
Figyelt kérdés
Észrevettem, hogy mosogatás közben elkezdtek karcolódni ezek a fehér üvegtányérok, tálak.
Elsősorban tapasztalatok érdekelnének. Valakinek robbant már szét? ELvégre edzett üveg.
2017. okt. 23. 19:19
1/7 anonim válasza:
Ikeás tányérom nincs de üvegről annyit tudok hogy tök mindegy mennyire drága, karcolósik, legjobban a puccos kristályüveg tud.
2/7 A kérdező kommentje:
Nem is az érdekel engem, hogy karcolódik, hanem hogy milyen mély karcolódásokat bír ki, elvégre edzett üveg, amely ha lényegesebben sérül, szétrobban.
2017. okt. 26. 03:07
3/7 anonim válasza:
Nekünk vannak ezekből a bizonyos olcsóbbakból, nálunk nagyon jól bírják talán már 10 - évesek is vannak!
4/7 anonim válasza:
Az edzett üveget azért nem kell félteni annyira, elég erős a felülete, de az oldalával vigyázz, sokkal kisebb ütés kell hogy "robbanjon"
5/7 A kérdező kommentje:
Köszi a válaszokat! :)
2017. okt. 26. 23:56
6/7 Ignis Subdialis válasza:
Nekem még csak a szintén törhetetlennek hirdetett Stelna bögre robbant szét. Ilyen fehér Oftast üvegtányérjaink is vannak (szerintem nincs még 5 éve, hogy bejöttek ezek, előtte átlátszó üveg volt a legolcsóbb tányérszett, előtte meg a Motto kerámia tányérok, korábban fehérben, majd törtfehérben árulták, de minimum másfél évtizede volt ez), de nincsenek napi használatban és nincs velük probléma. A Stelna bögréről annyit, hogy amikor megvettem, hitetlenkedve fogadtam, hogy törhetetlen, s kipróbáltam, :) 1 m magasságból ejtettem a kőre, konkrétan pattogott és aztán elgurult, lehidaltunk tőle. Aztán az egyik a mosogatóban kicsúszott a kezemből és 10 cm-ről "zuhanva" ripityomra tört. Talán pont a pattogó példányban gyűlt fel a feszültség...
7/7 A kérdező kommentje:
Igen, valószínű hogy a labdát játszó bögre gyengülhetett meg.. :D
2017. nov. 5. 21:15
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!