Kezdőoldal » Ételek, italok » Konyhai praktikák » A kecskesajtot mivel tudom...

A kecskesajtot mivel tudom jól reszelni?

Figyelt kérdés
2017. okt. 15. 13:52
 1/8 anonim ***** válasza:
84%
Reszelővel
2017. okt. 15. 14:11
Hasznos számodra ez a válasz?
 2/8 A kérdező kommentje:
Nekem azzal nagyon 'morzsàlódni' szokott
2017. okt. 15. 14:16
 3/8 anonim ***** válasza:
100%
fagyaszd le előtte és akkoe nem fog
2017. okt. 15. 16:25
Hasznos számodra ez a válasz?
 4/8 anonim ***** válasza:
48%
Sarokreszelővel.
2017. okt. 16. 19:53
Hasznos számodra ez a válasz?
 5/8 anonim ***** válasza:
100%

Tényleg legjobb reszelés előtt kissé lefagyasztani, utána szétteríteni, mire kienged már fogyasztható is.

A kecskesajt viszonylag lágy sajt, frissen csak elkenődik a reszelőn.

2017. okt. 17. 11:15
Hasznos számodra ez a válasz?
 6/8 A kérdező kommentje:
És apritogepben működne?
2017. okt. 17. 17:45
 7/8 anonim ***** válasza:
100%

Hát nem tudom igazán. Egy darabkát fagyassz le, úgy próbáld ki, durvára aprítva.

Frissen az aprítókés is csak elmaszatolná.

2017. okt. 17. 18:11
Hasznos számodra ez a válasz?
 8/8 Ali Tepelenti válasza:
100%

Ha puha kecskesajtra (Frischkäse németül) gondolsz, ami puha, van egy trükk: át lehet nyomni krumplinyomón, a maradékot pedig le lehet kaparni.

Ha félkemény kecskesajtod van (ebből is jó a kínálat), azt pedig normálisan lehet reszelni, mint a többi félkemény sajtot.

2017. okt. 31. 12:36
Hasznos számodra ez a válasz?

Kapcsolódó kérdések:




Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!