A kecskesajtot mivel tudom jól reszelni?
Figyelt kérdés
2017. okt. 15. 13:52
2/8 A kérdező kommentje:
Nekem azzal nagyon 'morzsàlódni' szokott
2017. okt. 15. 14:16
3/8 anonim válasza:
fagyaszd le előtte és akkoe nem fog
5/8 anonim válasza:
Tényleg legjobb reszelés előtt kissé lefagyasztani, utána szétteríteni, mire kienged már fogyasztható is.
A kecskesajt viszonylag lágy sajt, frissen csak elkenődik a reszelőn.
6/8 A kérdező kommentje:
És apritogepben működne?
2017. okt. 17. 17:45
7/8 anonim válasza:
Hát nem tudom igazán. Egy darabkát fagyassz le, úgy próbáld ki, durvára aprítva.
Frissen az aprítókés is csak elmaszatolná.
8/8 Ali Tepelenti válasza:
Ha puha kecskesajtra (Frischkäse németül) gondolsz, ami puha, van egy trükk: át lehet nyomni krumplinyomón, a maradékot pedig le lehet kaparni.
Ha félkemény kecskesajtod van (ebből is jó a kínálat), azt pedig normálisan lehet reszelni, mint a többi félkemény sajtot.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!