A juharszirupot mire lehet használni? És hol lehet olyat kapni és mennyibe kerül? És milyen íze van?
Juharszirupot az amerikai palacsintára szokták önteni. Feltornyoznak néhányat, és nyakonöntik juharsziruppal, aztán tesznek rá egy pici kocka vajat...tipikus amerikai reggeli. Az ízét egy kicsit a mézéhez tudnám hasonlítani, csak nincs meg az a mellék- és utóíze, ami miatt én a mézet gyűlölöm, továbbá a juharszirup sokkal folyékonyabb, hígabb.
Szerintem amúgy jó lehet az európai palacsinta töltelékeként is, vagy az amerikaiak még a fagyira is rá szokták önteni. Szerintem minden, amire csokiszirupot tennél, arra ez is jó.
Viszont iszonyú drága :S Az Auchanban szoktam látni a biorészlegnél, de szerintem bioboltokban és tipikus külföldi ételekre szakosodott boltokban is kapható. Az Auchanban egy kb 3 decis üveg majdnem 4000 ft, ami egy 3 fős család esetén 2 reggeli alatt már el is fogy szerintem, de nem kizárt hogy hamarabb is...de tudom ajánlani, nagyon finom! Talán egyszer érdemes kipróbálni :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!