Hogyan/mivel lehet enni ezt?
Figyelt kérdés
Egy margarinos féle dobozban,fogyókúrás,epres joghurt van.mármint én ahhoz tudom hasonlítani...azt mire lehet használni??? mármint...kenyérre joghurtot kenni? vvagy mivel lehet azt enni? a válaszokat előre is köszii és ne nézzetek annyira nagyon szőkének,mert ilyet még nem láttam:D neve:strawberry fromage frais2010. máj. 27. 21:21
1/12 anonim válasza:
Én sem láttam ilyet. Hagyományos joghurt? Kanállal szerintem. Milyen íze van? Édes? Kenhető, sűrű vagy folyós?
3/12 anonim válasza:
Epres sajtszerűség,eheted abonettel, vagy kétszersülttel.
4/12 anonim válasza:
gyakorlatilag eper ízű krémtúró
5/12 anonim válasza:
Azt hiszem ez Lidl féle,ott szoktam ilyet venni,van több ízben. Én csak úgy magában szoktam kanalazgatni.
6/12 anonim válasza:
Ha ez a Lidl-es, ilyet már én is ettem. De nem volt finom, így senki nem ette meg, és megromlott a hűtőben... Ha finom lett volna pirítóssal ettem volna, vagy kiflivel, mint régen az oviban.
8/12 anonim válasza:
szerintem magában.
vagy a reggeli részeként.
de én akkor is magában eszem a krémtúrót, joghurtot, ha a reggeli során eszem meg, nem szeretem, ha keverednek az ízek.
9/12 anonim válasza:
Szigorúan szájon át(orálisan) fogyasztható!
10/12 anonim válasza:
eheted pacallal (öntsd a tetejére)
,de akár káposztástésztával is... vagy ha összekevered ketchup al akkortésztára rakod és kész is a gorog milánói :D ha már az olimpiát is bebúrtuk ;) XD
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!