Mivel lehet enni a piritost?
Figyelt kérdés
Most kezdem a sajàt csalàdi életemet gyakorolni,és a konyha a nagy bajom.
Ugy döntöttem hogy reggelire néha csinàlok piritost,de nem tudom mit lehetne rà kenni(fokhagymàn kivül)
Vàrom a tippeket!
2008. okt. 27. 18:19
1/20 anonim válasza:
Én szoktam csinálni különböző krémeket(pl. tojáskrém, padlizsánkrém, karfiolkrém) és szerintem azokkal isteni finom! Sok sikert kívánok neked!
2/20 anonim válasza:
Foghogyma,margarin,kacsazsir, ez mind jo!
3/20 anonim válasza:
Én nagyon szeretem úgy, hogy még melegen megkenem vajjal, vagy margarinnal és megszórom ételizesitővel. Úgy is finom ha teszel rá egy szelet lapka sajtot, vagy megszórod reszelt sajttal.
4/20 anonim válasza:
A pirítós mellé (vagy rá) tükörtojás+sült bacon.
6/20 anonim válasza:
En ezeket szeretem:
-vaj (+sajt)
-majkrem (+sajt)
-cukkinikrem: lereszelsz 2 kisebb cukkinit, egy hagymat es ket gerezd fokhagymat. a levuket kinyomkodod, es keves forro olajra dobod, megparolod (addig hagyd a tuzon, mig el nem fovi a levet). ha ez kesz, felrerakod kihulni, majd hozzakeversz 100 gramm natur (esetleg izles szerint izesitett) kremsajtot (kenheto sajt), osszekevered, kis fuszerrel izles szerint feldobod (tipp: petrezselyem, kapor) , es kesz is. ha bonyolultnak is tunik, nagyon egyszeru, de nagyon finom es egeszseges!
7/20 anonim válasza:
Én még a körözöttet is szeretem a piritossal.
8/20 anonim válasza:
vajkrém,májkrém,kolbász krém,lekvár+vaj.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!