21/23 b_gabor88 válasza:
A MOL kutakon már nem vesznek át csak használt motorolajat, és azt is csak bizonyos kutakon. Hagyományos szemétlerakóba sem viheted, mivel veszélyes hulladéknak minősül, és a szerint kell kezelni is. Én a múltkor kb 1 hónapig cipeltem a kocsim csomagtartójában, és végül a kukában landolt. Később találtam 1-2 hirdetést ahol magánszemélyek átveszik. Gondolom eltüzelik vagy hasonló. Egyenlőre ez tűnik a legjobb megoldásnak. Amúgy szerintem az állam feladata lenne a veszélyeshulladékok lerakásának biztosítása a lakosság számára.
23/23 anonim válasza:
Annyi állat mindig van a környezetemben, "akik" (ha kell, apránként) eltüntetik azt a keveset, amit a nejem használ. (Én csak zsírral készült ételt fogyasztok.)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!