Van-e külön étkezési, ill. tartósításra használt ecet között?
Figyelt kérdés
É mindig úgy tudtam, hogy van 10 és 20%-os ecet, és slussz. Mindegyik jó bármire, csak az adagolással kell vigyázni.2011. szept. 5. 04:28
1/2 anonim válasza:
én is úgy tudom, hogy mindegyik mindenre jó. de van már 15 %-os is.
eltevésre 20-ast szoktam venni, mert így olcsóbbra jön ki, a kívánt mennnyiség.
2/2 anonim válasza:
na, ezt én is kérdezhettem volna, pont 2 napja ugatott le a mamám, h nem ételecetet vettem, hanem étkezési ecetsavat. azt mondta, az eltenni jó, vadabb az íze, az az ecet sava. több cukrot kell használni hozzá.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!