Befőzőcukrot mivel lehet helyettesíteni?
Figyelt kérdés
2017. júl. 18. 16:05
1/5 anonim válasza:
Kristály cukorral. A befőző cukor is az, csak van benne zselatin vagy más kocsonyásító anyag.
2/5 anonim válasza:
Sima ristálycukorral, és veszel hozzá dzsemfixet.
3/5 A kérdező kommentje:
Értem,köszönet!
2017. júl. 18. 19:18
4/5 A kérdező kommentje:
Fruktózzal is megy ez?
2017. júl. 18. 19:23
5/5 anonim válasza:
A fruktózt, ha lehet kerülném. Csak a neve gyümölcscukor, sok köze nincsen hozzá, sajnos nem is abból állítják elő. Élettanilag pedig teljesen más a hatásmechanizmusa. A cukorral ellentétben a szervezet képtelen a kompenzálására, ugyanis ez ellen nem tud inzulint termelni. Természetesen, ha cukorbetegről van szó, aki cukrot egyáltalán nem fogyaszthat, akkor nem lehet megkerülni, de akkor is csak nagyon kis mennyiségben fogyasztanám (ilyen lekvárt nem kennék a kenyérre).
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!