Hogyan kell töltött káposztát tekerni?
Figyelt kérdés
Ti tekerés előtt megmossátok a káposztát?2017. jún. 28. 12:49
2/3 anonim válasza:
Igen, és mivel én édes káposztából készítem a tölteléket ,előfőzöm egy kicsit, hogy puhább legyen.
3/3 anonim válasza:
Melyiket kérdezed, a savanyúkáposztából készültet, vagy a paradicsomos, édeskáposztás szabolcsit ?
Mindegyiknek más a feltekerési /töltési/ módja, legalábbis mifelénk.
A savanyúkáposzta levelét sem mosom meg, az édeset meg pláne nem, mert azt kissé elő kell főzni.ha gondolod leírom mindegyiket később, csak most nincs annyi időm.
Nagyjából a lényeg, hogy a sav. káposztásat úgy tekerjük fel kb, mint a palacsintát, a két végét bedugjuk, az édeskáposzta levélből kis tölcséreket formázunk és azokat töltjük meg.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!