Kezdőoldal » Ételek, italok » Konyhai praktikák » Hogyan tudnám 5-6 napig...

Hogyan tudnám 5-6 napig frissen tartani az új, gyenge káposztát?

Figyelt kérdés
Vettem egy új, gyenge fejeskáposztát,de csak szombaton fogom elkészíteni.Mit csináljak vele,hogyan tároljam, hogy friss maradjon, ne fonnyadjon meg addig?

2016. máj. 7. 10:57
 1/5 anonim ***** válasza:
Ne tartsd nejlonban,rakd be a hűtőbe. Amúgy mitől gyenge a káposzta? Inkább zsenge.
2016. máj. 7. 11:02
 2/5 anonim ***** válasza:
Én nylon tasakban szoktam a hűtőbe tenni, néha kiveszem, hogy nem vizesedett-e át nagyon és tiszta nylonba visszateszem felhasználásig.
2016. máj. 7. 11:33
 3/5 A kérdező kommentje:
2! Ne haragudj, mifelénk a zsenge zöldségre gyakran mondják, hogy gyenge, de igazad van.
2016. máj. 7. 16:39
 4/5 A kérdező kommentje:
Köszönöm a segítséget+
2016. máj. 8. 13:32
 5/5 anonim ***** válasza:
Papírzacskóba tedd lehetőleg, vagy több konyhai papírtörlőbe.A nejlonba befülled, a külső levelei károsodhatnak. persze azért marad belőle, de jobb a papír mindenképpen.Nem fog megfonnyadni, van annyi pártartalom a hűtőben, hogy ez ne forduljon elő.
2016. máj. 9. 10:50

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!