Kezdőoldal » Ételek, italok » Konyhai praktikák » Melyik receptoldalon vannak...

Melyik receptoldalon vannak nem elírt receptek?

Figyelt kérdés
Némelyik borzasztóan el van írva, miért kell kicseszni az emberekkel?
2017. jún. 19. 17:06
 1/7 anonim ***** válasza:
100%
Mi van elírva? Nem tapasztaltam mèg ilyet.
2017. jún. 19. 17:10
 2/7 anonim ***** válasza:
100%
Nem egyértelmü, mit értesz "elírt" receptek alatt, de a legtöbb recept, amit találtam, az jó, legfeljebb nem ízlik az eredmény - de csak azért, mert az emberek ízlése különbözö.
2017. jún. 19. 17:12
 3/7 anonim ***** válasza:
36%
Hát azért illik annyi konyhai tudásnak lennie az embernek, hogy ami nagy baromság, azt hanyagolja.
2017. jún. 19. 17:16
 4/7 anonim ***** válasza:
23%

"Hát azért illik annyi konyhai tudásnak lennie az embernek, hogy ami nagy baromság, azt hanyagolja."

Persze, föleg, ha kezdö! Elég arrogáns vagy, pedig te sem úgy születtél, hogy mindent tudsz! Rengeteg fiatal éppen azért keres a neten recepteket, mert nem tud fözni, de szeretne megtanulni!

Szóval szégyellheted magad a válaszod miatt!

2017. jún. 19. 17:19
 5/7 anonim ***** válasza:
70%

Drága, utolsó, KEZDŐKÉNT mondom, mert mostohaanyám nem engedett a konyha közelébe sem.

De nem álltam neki olyannak, amit már olvasva is nagy hülyeségnek tartottam.

2017. jún. 19. 19:17
 6/7 anonim ***** válasza:
Aki kezdö, annak nem tünik fel, ha valami "olvasva" hülyeség!
2017. jún. 19. 19:20
 7/7 A kérdező kommentje:
Pláne ha még olyasmit nem is csináltam eddig, ha pl folyadékból többet ir és amiatt nem áll össze, vagy olyat is láttam hogy a keverési sorrend rossz volt. Megnéztem egy másik hasonló receptet ott jó volt. Süteményt sokféle módon irnak le, nem tudni előre hogy az nem jól van.
2017. jún. 20. 07:38

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!