Rizses hús készíthető e hagyományos recept nélkül is?
Pl. külön főzve a rizs, külön a pörköltje.
Ugyan azokkal az alapanyagokkal.
Csak külön-külön a rizs és a pörköltje.
Eredetileg nem rizses húsnak készült.
Később ezeket össze keverve, átforrósítva, fedő alatt állni hagyva, hogy a rizs felszívja a pörköt szaftot és ízét.
Ismét átkeverve rizses hús állagú lehessen?
Lehetséges rizses húst így is készíteni?
Ugyan olyan ízre állagra és zamatra?
Miért teszed fel a kérdést, ha úgysem érdekel ki mit mond?
Ha ennyire szeretsz pluszba fölöslegesen szórakozni a konyhában, hát hajrá. Én egy egyszerű rizses hús miatt nem koszolnék plusz edényt, inkább valami értelmeset odabiggyesztek. Épp elég kihívás munka után főzni a háztartást rendbe rakni, gyerekeket indítani az iskolába. Szerintem ezzel nem csak én küzdök.
9-esnek van igaza.
A kérdező által leírtak alapján készült ételt a hozzáértő mindenkor meg tudja különböztetni a valódi rizses hústól. Annak egyben kell főnie és kész.
Érdekelt volna, hogy egy verzión kívül létezik e több is?
Ez is érdekel:
"Szingapúr nemzeti étele, de különböző változatai virulnak másutt is, szerte Délkelet-Ázsiában. A szingapúri mellett jelentős változat a malajziai és a thaiföldi."
A Magyar verzión kívül érdekelt volna más verzió is, amit M.o.-on is merészen kipróbáltak e már.
Pl. a tofu változata
Egy valaki írt másat.
(a Magyar hagyományoson kívül más is érdekel.)
A tapasztalatokra lettem volna kíváncsi.
Nyitott vagyok a variációkra.
Köszönöm szépen a válaszokat.
Hasznosak voltak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!