Rizs- vagy kókusztejben lehet élesztőt futtatni?
Vízben is fel lehet futtatni
A négyes meg vagy debil vagy olvasni nem tud, a laktózmentes tej nem iható tejfehérje allergiánál
A 73%-os csupa hülyeséget ír.
A tejfehérje allergia nem ugyanaz, mint a laktózérzékenység, ezért a laktózmentes tejtöl is baja lesz.
Másrészt az élesztöben nincs semmiféle baktérium, hanem az élesztö gomba. Az élesztögomba szaporodásához meg valamennyire szénhdirát (cukor-keményítö) kell csak, méghozzá nedves környezetben, ezért kell folyadék, ami akármi lehet, ami nem savas.
A kötözködö megjegyzése meg végképp nem jogos. ez az odal éppen az ilyen esetekre van kitalálva.
Sokkal okosabban tenné, ha az értelmetlen válaszok helyett inkább ö kerdene el keresgélni, mielött hülyeségeket ír.
Helyes! Az élesztő felfuttatása nem szükséges tejben, a sima langyos víz, kis cukor simán megteszi, és tökéletesen fel is fut.
A konkrét kérdésre, a rizs és a kókusztej is jó, de vízzel sokkal jobban jársz anyagilag. Semmi ízbéli különbség nincs a tejben vagy a vízben felfuttatott élesztővel készült süti között.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!