Gyors kaja otthon?
Vagy gyros kifliben. Megsütöd a húst. Beleteszed a kiflibe, csinálsz hozzá öntetet pl natúr joghurt valamilyen alapporral,ez is mehet bele,aztán zöldségek:lilahagyma,paradicsom,uborka,meg amit szeretsz.
Nem lehet elrontani,gyors is és laktató. Na meg finom. :)
Célszerű hússzeleteket kiklopfolni, fóliába csomagolni úgy, hogy másnap este csak ki kelljen sütni. Csirkecsíkokat is be lehet pácolni előző este, másnap kisütöd.
Lehet hidegtálakat is összeállítani, ha van időd, pl stefania vagdalt sor, középen saláta, vagy kolbásszal töltött karaj, szélen stefania vagdalt. Én szoktam ilyen hidegtálakat csinálni nem flancolunk vele, csak unjuk a felvágottakat és jó, hogy elő tudjuk venni max 2 napig esszük.
Esetleg a különböző tojásrántották, omlettek is gyorsan megvannak: rántottás melegszendvics, gombás-paradicsomos omlett, zöldfűszeres rántotta, tükörtojás stb...
Salátákból ott a waldorf, cézás, nizza..
-tejszínes gombapörkölt
-tojásos nokedli
-akármilyen csirkeragu, pl currys csirke, mézes mustáros csirke
-resztelt máj (nyáron kovászos uborkával, az nagyon fontos)
-carbonara spagetti
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!