Majonézés krumplit nem héjába főtt krumpliból is lehet?
Figyelt kérdés
2016. dec. 26. 09:13
2/7 A kérdező kommentje:
Akkor most ìgy készítem! :)
2016. dec. 26. 09:34
3/7 anonim válasza:
Ha még raksz hozzá hagymát még finomabb lesz :D
4/7 anonim válasza:
mi mindig úgy csináljuk de teszünk bele uborkát hagymát és még párizsit is de van aki virslit tesz pl. szerintem nagyon finom.^^
5/7 anonim válasza:
Lehet, de ez a gyors változat szükséghelyzetben. Sokkal ízletesebb héjában főtt krumpliból, amit először elkészítünk lilahagymával sós-cukros-ecetes vízben, majd ha már összeérett, leszűrve keverjük össze majonézzel.
Attól függ, hogy állsz időben.
6/7 A kérdező kommentje:
Èn is tettem bele lilahagymàt és csemege uborkàt 😊
Egyszer a gellértből ettem így, nagyon fincsi lett! 😊
2016. dec. 26. 15:36
7/7 anonim válasza:
Lehet, de sokkal egyszerűbb és gyorsabb előbb megfőzni a krumplit és úgy megpucolni, mint előbb meghámozni, és utána megfőzni.
Meghámozva megfőzni a krumplit akkor érdemes, ha valamilyen plusz fűszerekkel akarod összefőzni, hogy átvegye az ízeket.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!