A felső csirkecombról le kell szedni a csonot hogyha ránatni szeretném?
Figyelt kérdés
2010. ápr. 30. 16:55
1/7 anonim válasza:
Én nem szoktam kicsontozni,de ízlések és pofonok...
2/7 anonim válasza:
Nem kell,de én mindig kicsontozom. Könnyebben sül át,és ha bolti,akkor gusztustalan a véres csont benne.
3/7 anonim válasza:
Én is mindig kicsontozom, mert jobban átsül. De van aki szereti csontosan. Én utálom, hogy a csont mellett véres a hús
4/7 anonim válasza:
én nem szoktam, de pofonegyszerű kifilézni...
5/7 anonim válasza:
Ha csont nélkül akarod elkészíteni, lehet kapni filézett csirkecombot is.
6/7 anonim válasza:
ki szoktam szedni.
Nem valami gusztusos, rossza késeim vannak. Viszont szem. finomabb, és a jó húsos csontból főzök egy jó levest.
Kész a spórolós vasárnapi ebéd.
És finom!
7/7 A kérdező kommentje:
köszi a tippeket!
2010. jún. 16. 21:28
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!