Kezdőoldal » Ételek, italok » Konyhai praktikák » A felső csirkecombról le kell...

A felső csirkecombról le kell szedni a csonot hogyha ránatni szeretném?

Figyelt kérdés
2010. ápr. 30. 16:55
 1/7 anonim ***** válasza:
100%
Én nem szoktam kicsontozni,de ízlések és pofonok...
2010. ápr. 30. 16:57
Hasznos számodra ez a válasz?
 2/7 anonim ***** válasza:
100%
Nem kell,de én mindig kicsontozom. Könnyebben sül át,és ha bolti,akkor gusztustalan a véres csont benne.
2010. ápr. 30. 16:59
Hasznos számodra ez a válasz?
 3/7 anonim ***** válasza:
Én is mindig kicsontozom, mert jobban átsül. De van aki szereti csontosan. Én utálom, hogy a csont mellett véres a hús
2010. ápr. 30. 17:03
Hasznos számodra ez a válasz?
 4/7 anonim ***** válasza:
én nem szoktam, de pofonegyszerű kifilézni...
2010. ápr. 30. 17:07
Hasznos számodra ez a válasz?
 5/7 anonim ***** válasza:
Ha csont nélkül akarod elkészíteni, lehet kapni filézett csirkecombot is.
2010. ápr. 30. 17:19
Hasznos számodra ez a válasz?
 6/7 anonim ***** válasza:

ki szoktam szedni.

Nem valami gusztusos, rossza késeim vannak. Viszont szem. finomabb, és a jó húsos csontból főzök egy jó levest.

Kész a spórolós vasárnapi ebéd.

És finom!

2010. ápr. 30. 18:08
Hasznos számodra ez a válasz?
 7/7 A kérdező kommentje:
köszi a tippeket!
2010. jún. 16. 21:28

Kapcsolódó kérdések:




Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!