Kezdőoldal » Ételek, italok » Konyhai praktikák » Cérnametéltből mit lehet...

Cérnametéltből mit lehet készíteni? Húsleveshez betét-en kívül?

Figyelt kérdés
Vakami egybe étel vagy összesütni valamivel?
2016. okt. 27. 12:32
 1/5 anonim ***** válasza:
Vargabélest pl, [link]
2016. okt. 27. 12:36
 2/5 A kérdező kommentje:
igen ezt tudom, de ez desszert inkább. Főétel esetleg valami?
2016. okt. 27. 12:44
 3/5 anonim ***** válasza:
60%
Én simán ettem tésztaként, mint a makarónit :) Kedveltem, hogy olyan kis vékonyka. Mondjuk általában csak leveskockás vízben főztem és tejfölt tettem rá, nekem bejött. Bár ez elég kolis ételnek tűnik így... Ma már simán sütögetném zöldségekkel szójaszószosan is, ha még ennék glutént, üvegtésztával megjátszottam már, bár eredetileg rizstésztával kellene.
2016. okt. 27. 13:04
 4/5 anonim ***** válasza:

csináld meg tojásos tésztának, és még forrón szórd meg reszelt sajttal. Só, bors, esetleg egy kis préselt fokhagyma. teljesen jó, egy kicsit nyúlik a z olvadt sajttól, de nagyon finom.

Úgy is csinálhatod, hogy amikor már tojással összekeverted, beleteszed egy kis jénai edénybe, akkor szórod meg bőven reszelt sajttal, és annak pirulásáig sütöd.

Kecsappal, vagy savanyúsággal is nagyon finom.

2016. okt. 27. 17:37
 5/5 anonim ***** válasza:

[link] itt vannak ötletek

ha sok van csinálj belőle rakott tésztát

2016. okt. 27. 19:46

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!