Hogy kell kókusztejszínből habot készíteni?
Figyelt kérdés
2016. okt. 11. 15:34
1/2 anonim válasza:
Lehűtöd, külön veszed a megszilárdult részt, azt lehet felverni. Ha nem akar összeállni, lehet kapni habfixálót, azzal biztos megáll.
2/2 anonim válasza:
Gyakorlatilag ugyanúgy, mint a sima tejszínből.
Hűtve felvered.
Ha szétválasztódik a kókuszvíz és a zsír, akkor csak a zsír részét használd fel, a vizet máshoz, pl. főzéshez.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!