Milyen trükköket tudtok sütéshez, főzéshez?
Megnézem hogyan főzöl meg marha-vagy disznóhúst 5 perc alatt.
Egyedül a vékonyra vágott csirke vagy pulykamell sül át annyi idő alatt, de annak is több idő a megtisztítása és felszelése, mint a zöldség összedarabolása.
Alap a jól felszerelt konyha, persze nem hiper-szuper dolgokra gondolok, csak pár alapvetőre, ami elérhető minden háztartásban.
Megfelelő méretű, specifikus, éles kések, hámozók. Minőségi edények, szeletelők, darálók, mixelők. (bot, vagy blender , mindegyik nagyon hasznos ) a kis hagyományos drótos habverő is jó szolgálatot tesz egy habarásnál pl.
Szóval először nézz szét a háztartásodban, hogy minden meg van-e, amivel megkönnyítheted az előkészítési műveleteket, mert ezek sokszor hosszabbak, mint a maga az étel elkészülte.
ha ezek nagyjából adottak, akkor máris sok időt nyerhetsz a sütés-főzés terén, persze van rengeteg praktika, amiket az ember megtanult, vagy kitapasztalt már, csak lehetetlen felsorolni.
Ha gondolod kérdezz újra rá, hogy éppen mire lennél kíváncsi 1-1 étel/süti/saláta... bármi elkészítése előtt, 100 %, hogy valaki fog válaszolni egy praktikus ötlettel.
Csak tudod konkrét kérdésre könnyebb válaszolni, mint vaktában lövöldözni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!