Mit tegyek a tökfőzelékbe kapor helyett (mert nincs)?
Figyelt kérdés
2016. szept. 9. 23:41
1/13 anonim válasza:
Inkabb semmit. A kaprot nem nagyon lehet helyettesiteni.
2/13 A kérdező kommentje:
Köszi!!! Találtam egy kapros-joghurtos salátaöntetet (kis tasak) - beleöntöttem azt.
Másik probléma, hogy kicsit édesre sikerült, hogyan javítsak rajta, ha sót nem szívesen raknék bele?
2016. szept. 10. 09:32
3/13 anonim válasza:
Oldj fel benne pár jó keserű tablettát, pl Algopyrint.
4/13 anonim válasza:
" Oldj fel benne pár jó keserű tablettát, pl Algopyrint."
Meg ne csináld :D Amúgy meg szimplán hagyd ki a kaprot, ahogy első írta. Nem is mindenki rak bele.
5/13 anonim válasza:
Van aki eleve nem kaporral, hanem petrezselyemmel főzi a tökfőzeléket... először felhúztam a szemöldököm, de hát ha ők úgy szeretik...
6/13 A kérdező kommentje:
Köszi mindenkinek!!
Akkor a túlédesség ellen mi legyen? (nem azt mondom, hogy ehetetlenül édes, de jobb lenne, ha egy kicsit.....)
2016. szept. 10. 12:33
7/13 anonim válasza:
A tökhöz nagyon jól passzol többek között a friss zsálya, petrezselyem, metélőhagyma, koriander. Szintén kiváló, és a közel-keleti konyhában gyakran használt a tökhöz a chili, curry, gyömbér, vagy a ras el hanout is.
8/13 anonim válasza:
Túlédességre só, bors :)
Zöldfűszerekből petrezselyem, koriander, rozmaring is akár. Fokhagyma, pirospaprika is jó bele vagy chilipaprika!
9/13 A kérdező kommentje:
Nagyon köszi - majd választok valamit a "kínálatból"
2016. szept. 10. 14:11
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!